naar index
logo_balk3
 

 

algemeen3

contact3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatie

De organisatie van Admin@Crea kenmerkt zich, door korte communicatielijnen. Op niveau is zij actief betrokken bij de totstandkoming van het vereiste en gewenste resultaat van de klant. De creatieve toevoeging van Admin@Crea komt met name tot uiting bij het opzetten van uw administratie. Zij gaat verder dan alleen het verwerken van de opdrachten.

Steeds meer klanten weten Admin@Crea te vinden, omdat zij garant staat voor een goede prijs- kwaliteitverhouding. Door de flexibele instelling en door de korte communicatielijnen binnen het bedrijf, kan Admin@Crea snel en accuraat reageren en hierdoor binnen korte tijd uw wensen vervullen.

Kwaliteit meten en bijsturen

Tegenwoordig stellen bedrijven terecht, steeds hogere eisen aan dienstverleners. Admin@Crea beschikt over gedegen ervaring in de administratieve- secretariële dienstverlening, waardoor zij de kwaliteit van elke opdracht, gericht op deze expertise kan waarborgen. Haar dienstverlening gaat dus verder dan alleen een gedegen opstart.

Proactief en flexibel

Admin@Crea pakt elke opdracht, klein en groot, eenmalig of langlopend, professioneel aan. Deze professionaliteit is het resultaat van in- en output en haar flexibele instelling. Zij denkt op een creatieve manier proactief mee met haar klanten. Een structurele en planmatige aanpak werpt zijn vruchten af.

 

 
  algemeen organisatie dienstenpakket adminc@crea? contact nieuws